Users without recording¶
Modulen Users without recording gjør det mulig for en administrator å bestemme kontoene der Bastion-øktene ikke produserer noen direktevideo og ingen opptatt video. Øktene til disse brukerne er ikke synlige i Control center.
Som standard er listen tom: enhver bruker som starter en applikasjon, blir tatt opp, og opptaket kan gjennomgås av administratorer. Å legge en konto til denne listen deaktiverer opptak for denne brukeren.
Skjermen viser en paginert tabell som lister opp kontoene som allerede er utpekt.
| Kolonne | Beskrivelse |
|---|---|
| ID | Navnet på kontoen. |
| Domain | Autentiseringsdomenet kontoen tilhører, funnet ut fra listen over tilgjengelige domener. |
Begge kolonnene kan sorteres.
Legge til en bruker uten opptak¶
- Klikk på knappen + i verktøylinjen (verktøytips Add a user to the list of unregistered users).
- Fyll ut skjemaet og klikk deretter på Validate.
| Felt | Beskrivelse |
|---|---|
| ID | Navnet på kontoen slik det finnes i domenet. Kan ikke bare bestå av mellomrom. |
| Domain | Nedtrekksliste som ikke kan redigeres, over de tilgjengelige autentiseringsdomenene. Anonyme kataloger tilbys ikke. Obligatorisk — et domene er forhåndsvalgt når skjemaet åpnes. |
Filtrere listen
Verktøylinjen har et søkefelt (øverst til høyre) som filtrerer listen etter en delstreng av navnet. Søket utløses 700 ms etter siste tastetrykk eller umiddelbart med Enter. Sideinndelingen tilbyr 15, 25 eller 50 rader per side (standard 15).
Kontoen står allerede i listen
En konto som allerede finnes i listen med samme domene, avvises: meldingen The user already exists vises, og ingenting legges til.
Slette en bruker uten opptak¶
Velg én eller flere rader i listen og klikk deretter på knappen ×. Slettingen ber om en bekreftelse. Flervalg støttes.
Følgen av å fjerne
Når brukeren er fjernet fra denne listen, faller han tilbake til vanlig opptak: øktene hans blir tatt opp igjen og kan ses i Control center.
Delegert administrasjon
En delegert administrator ser hele listen, men kan bare legge til eller slette kontoer på de domenene han har en tillatelse for. Kontoer utenfor hans område avvises og listes opp i en feilmelding.